Wat is een Pitchclip bedrijfsfilm?

Bent u op de hoogte van de ‘elevator pitch’? Dan weet u dat dit een zakelijke boodschap is, waarin u binnen één minuut aan een zakelijk contact vertelt, wat u als ondernemer doet. U verkoopt hierin uw sterke punten..

Een Pitchclip draait om hetzelfde principe. In dit geval is het een Full HD bedrijfsfilm, waarin uw bedrijf, product of dienst in ongeveer één minuut duidelijk en doeltreffend wordt weergegeven. Deze professionele reclamefilm is voorzien van muziek en voice-over. Indien gewenst, zijn ook interviews mogelijk of doet u zelf de presentatie. Alles is mogelijk. Wij regelen het voor een vaste prijs en volgens een unieke format.

De bedrijfsfilm kan vervolgens op DVD, internet, USB, blackberry, mobiele telefoon of welk medium dan ook worden getoond aan geïnteresseerden.

Met name voor op het internet is de Pitchclip een perfect middel. Zo kunt u bezoekers van uw website op een aantrekkelijke manier uw bedrijf, product of dienst tonen. En dat is precies wat deze HD bedrijfsfilm u biedt!

Voorbeelden:
 
Bedrijfsfilm Van Kammen Hoveniers  
Bedrijfsfilmfilm Internationaal Transportbedrijf Newport meer voorbeelden  
Pitchclip is een product van Image Report www.imagereport.nl